Απευθείας μετάδοση – Ομιλία για τον Μέγα Κωνσταντίνο και τον Ιωάννη Καποδίστρια

  • Dogma
βελλίδειο

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την ομιλία: Μέγας Κωνσταντίνος και Ιωάννης Καποδίστριας που πραγματοποιείται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με την ευλογία του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και το Γ’ Σώμα Στρατού με την ευθύνη του Διοικητού, αξιοτίμου κ. Ἠλία Λεοντάρη, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα :
«ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ὁ ἱδρυτὴς τῆς Βυζαντινῆς Αὐτοκρατορίας) καὶ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (ὁ ἱδρυτὴς τοῦ Ἑλληνικοῦ Κράτους».
Ομιλητής ο κ. Ιωάννης Κορνιλάκης, συγγραφέας-ιστορικός. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


To «Ιωάννης Βελλίδης» ή Βελλίδειο είναι συνεδριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται συμβολή της Λεωφόρου Στρατού και της 3ης Σεπτεμβρίου. Έχει χωρητικότητα 2400 ατόμων και αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο της Ελλάδας. Διακρίνεται για την λειτουργικότητά του και τη δυνατότητά του να φιλοξενεί κάθε είδους εκδηλώσεις. Ονομάζεται Βελλίδειο προς τιμήν του Ιωάννη Βελλίδη ο οποίος ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και επιχειρηματίας, από τους σημαντικότερους Θεσσαλονικείς του 20ού αιώνα. Το «Ιωάννης Βελλίδης» ή Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο λειτουργεί όλο το χρόνο και φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες, συμπόσια, σεμινάρια, ομιλίες, συνεντεύξεις Τύπου, εταιρικές παρουσιάσεις, συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής και θεατρικές παραστάσεις.

TOP NEWS