«Έχε πίστη στο θεό» τραγουδούν οι ροκ Καλόγριες (βίντεο)

  • Dogma
ροκ καλόγριες

Ονομάζονται Siervas ή αλλιώς Oι Βοηθοί, τραγουδούν Confía en Dios, στα ελληνικά «Έχε πίστη στο Θεό» και είναι αναμφισβήτητα οι πιο ροκ Καλόγριες που έχετε δει ποτέ.

Οι 12 μοναχές ή οι 12 ροκ καλόγριες αν προτιμάτε, των οποίων η έδρα είναι στο Περρού έχουν αφιερώσει τους εαυτούς τους στο Θεό και στη φιλανθρωπία, ωστόσο η αγάπη τους για τη μουσική παραμένει δυνατή.

Με περισσότερους από 30.000 followers στο Facebook τους, το συγκρότημά τους, συνδυάζει ροκ ενορχηστρώσεις με θρησκευτικούς ύμνους και μηνύματα και θεωρούν ότι αυτή η επιλογή, είναι που τις δικαιώνει.

“Κάναμε την πρώτη μας  ανάρτηση μας μόλις πριν λίγους μήνες και δεν μπορέσαμε να πιστέψουμε την απήχηση του” λέει η αδελφή Mόνικα στο CNN. “Όταν το είδε ένας ιερέας από το Μεξικό μας ζήτησε να εμφανιστούμε στη χώρα του και δεχθήκαμε κατευθείαν την πρόσκληση” προσθέτει.

Η πραγματικότητα είναι ότι το Confía en Dios ή αλλιώς  «Έχε πίστη στο Θεό», έχει πλέον σχεδόν 400.000 views στο you tube.

Μάλιστα οι ροκ Καλόγριες, οι Siervas, εμφανίστηκαν ζωντανά μπροστά στον Πάπα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Μεξικό, κερδίζοντας της εντυπώσεις.

Δείτε ακολούθως το video των Siervas για το τραγούδι Confía en Dios ή αλλιώς «Έχε πίστη στο Θεό»

TOP NEWS