Ο ι. ν. Ευαγγελιστρίας Περιστερίου στηρίζει τους μαθητές

  • Dogma
Περιστερίου

Για μία ακόμη φορά η Εκκλησία αποδεικνύει πως στέκεται πλάι στον άνθρωπο υλικά και πνευματικά. Η Μητρόπολη Περιστερίου μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του ι. ν. Ευαγγελιστρίας στηρίζει τις δοκιμαζόμενες, από την οικονομική κρίση, οικογένειες προσφέροντας δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Λυκείου.

Για μία ακόμη διδακτική χρονιά θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Περιστερίου με πλήρες διδακτικό πρόγραμμα και με εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που απαιτούνται για τα μαθήματα των τριών τάξεων του Λυκείου υπό την ευθύνη του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου. Πέρυσι το εν λόγω Κοινωνικό Φροντιστήριο είχε 81% επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

13866751_10210535120113396_35320343_n
Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές καθηγητές για την -επι σειρά ετών- αφιλοκερδή προσφορά τους στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» δίδοντας τους εαυτούς τους σε αυτό το σπουδαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

Ο σεβασμιώτατος προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φοιτήσουν σε ένα ιδιωτικό φροντιστήριο, να προσέλθουν στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» και να εγγραφούν, έχοντας έτσι ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα στη μάθηση αλλά και στην επιτυχή συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις της Γ´ Λυκείου.
Οι εγγραφές για τα δωρεάν μαθήματα ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:00-12:00 και 18:00-20:00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις προαναφερθείσες ημέρες και ώρες στο γραφείο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και στα τηλέφωνα 2105711633 & 6945391654.

TOP NEWS