Οι «τυχεροί» της Αρχιεπισκοπής και της Ιεράς Συνόδου

  • Dogma
τυχεροί

Ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Φερδής και η πρώην γ.γ του υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη ήταν οι τυχεροί σήμερα το πρωί στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αντίστοιχα.

Την Βασιλόπιτα στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος ευλόγησε και μοίρασε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος μοίρασε τα κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους με την ευχή να έχουν μία παραγωγική και ειρηνική χρονιά. Ο δημοσιογράφος του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ κ. Γιώργος Φερδής έκπληκτος ανακάλυψε ότι στο κομμάτι του υπήρχε το τυχερό φλουρί και φανερά συγκινημένος μοιράστηκε την χαρά του με τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος του ευχήθηκε υγεία λέγοντας παράλληλα ότι φέτος θα είναι η χρονιά του, -κάτι που ολόψυχα του ευχόμαστε και εμείς- και του προσέφερε ως δώρο μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου. Ο κ. Φερδής ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο του. Αναλυτικό ρεπορτάζ για την κοπή της πίτας στην Σύνοδο εδώ.

15822415_10154445681183558_1136864679_n

Στην συνέχεια στην Βασιλόπιτα που ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών το φλουρί έτυχε στην κ. Λίνα Μενδώνη πρώην γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού. Αναλυτικό ρεπορτάζ για την κοπή της πίτας στην Αρχιεπισκοπή εδώ.

Το dogma.gr εύχεται στον συνάδελφο, αλλά και στην κ. Μενδώνη, το 2017 να είναι η χρονιά τους. Μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, αντοχές, ανοχές, αισιοδοξία και λιγότερα άγχη, ανασφάλεια και προβλήματα.

TOP NEWS