Συγκλονιστικό βίντεο: Το θαύμα της Παναγίας της Υπάρχουσας

  • Dogma
παναγίας

Η   εικόνα της Παναγίας της Υπάρχουσας αγιογραφήθηκε  μετά την αποκάλυψη της Υπεραγίας Θεοτόκου  το 1995 σε μια κοπέλα στα Ιεροσόλυμα που ήταν πρωτύτερα μουσουλμάνα, η οποία καθοδηγούμενη απο  την Θεοτόκο βαπτίσθηκε Ορθόδοξη  Χριστιανή.

Το θέλημα της Παναγίας της Υπάρχουσας είχε ως εξής: Θέλω να μου φτιάξετε μιά εικόνα όπου το πρόσωπο μου θα είναι λυπημένο, τα ενδύματα μου μαύρα και τα τρία πρώτα  δάκτυλά του δεξιού χεριού μου  ενωμένα , το δε όνομα της εικόνας  θα είναι «Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ».

Η εικόνα της Παναγίας της Υπάρχουσας θαυματούργησε  την ημέρα των Εισοδίων  της θεοτόκου 2002 βγάζοντας δάκρυα . Έκτοτε έχει τους οφθαλμούς βουρκωμένους.Το λυπημένο της Πρόσωπο, τα μαύρα της ρούχα,  μαζί με τα δάκρυά της  δείχνουν την αποστασία της  ανθρωπότητας και προμηνύουν τα επερχόμενα δεινά και την παρουσία του Αντιχρίστου.

Τα τρία πρώτα δάχτυλα του δεξιού χεριού φανερώνουν την Αγία  Τριάδα, τον μόνο αιώνιο και αληθινό Θεό.

Το όνομα «ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ»   υποδηλώνει ότι όντως υπάρχει μητέρα του  Θεού  και έχει το Σώζειν δια της τοσαύτης Χάριτος  όπου τυγχάνει. Και αν την βλασφημούν  οι αιρετικοί  και οι αντίχριστοι  ότι  δεν υπάρχει  εμείς θα ομολογούμε πάντοτε  «Συ υπάρχεις Θεοτόκε, και Εσένα   έχουμε μεσίτρια  οι αμαρτωλοί προς τον Κύριο».

Η Εικόνα Της Παναγίας της Υπάρχουσας , δάκρυσε για πρώτη φορά  στη γιορτή των Εισοδίων Της το 2002 στα Ιεροσόλυμα, προειδοποιώντας μας για 2 πράγματα. Το ένα επαληθεύτηκε ήδη. Παρακολουθείστε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή: Παναγία Μεγαλόχαρη

 

TOP NEWS