Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Ο Τσίπρας μόνο στη Θρησκεία και στο Θεό υψώνει το ανάστημά του»

  • Dogma
καλαβρύτων

Μια δριμεία επίθεση κατά του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Αφορμή για αυτή τη σφοδρή επίθεση, στην οποία προχώρησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος άλλωστε είναι γνωστός για τον τρόπο που επιλέγει να ομιλεί, στάθηκε η συνάντηση που είχε ο Έλληνας Πρωθυπουργός με την χολιγουντιανή ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί, η οποία επισκέφθηκε τη χώρα μας ως Πρέσβειρα της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του ιστότοπο  ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έκανε λάθος που αποκάλεσε κάποτε τον Αλέξη Τσίπρα «λεβέντη πρωθυπουργό», καθώς όπως γράφει «μπροστά στην κα Jolie… κάμπτεται!  Αλλά μπροστά στη Θρησκεία, μπροστά  στο Θεό, υψώνει το… ανάστημά του!».

Ακόμη, επιτίθεται σε πρώην και νυν υπουργούς της κυβέρνησης όπως ο Νίκος Φίλης και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ενώ κάνει λόγο και για ένα Σχέδιο Κίσινγκερ, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή στη χώρα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, επιτίθεται στον Έλληνα Πρωθυπουργό, μέσω αναρτήσεων στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Σε παλαιότερη σχετική ανάρτησή του έγραφε:

«Η δεξιά ιδεολογία, θεωρητικά τουλάχιστον, σέβεται το Θεό, ενώ η αριστερή ιδεολογία εχθρεύεται το Θεό! Ο κ. Τσίπρας άλλωστε δεν το έκρυψε: Θα πάει και με το Διάβολο, μας είπε πρόσφατα!Σας ερωτώ λοιπόν: Προσεγγίζοντας εσείς μεν τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ τον Διάβολο, σε τίνος τα χωράφια έχετε προσεγγίσει;

Οπωσδήποτε όχι του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού! Αδελφοί μου εν Χριστώ, συνέλθετε! Τις κοινωνία Χριστού προς Βελίαρ; Με σεβασμό προς το πρόσωπό Σας, σας παραπέμπω στα λόγια του Απ. Παύλου: «Μη γίνεσθε ετεροζυγούντες απίστοις! Τις γαρ μετοχή δικαιοσύνη και ανομία; τις δε κοινωνία φωτί προς σκότος; τις δε συμφώνησις Χριστώ προς Βελίαλ; ή τις μερίς πιστώ μετά απίστου;» (Β΄Κορινθ. 6, 14-15). Σκεφθήτε το’!Γράφοντας όλα αυτά ενδεχομένως να ισχυρισθείτε, ότι ανήκω στη Χρυσή Αυγή. Σας δηλώνω ευθαρσώς και δημοσίως: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ! Είμαι Α-πολίτικος!».

 

TOP NEWS