Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος απαντά στον Ζουράρι «Τον ευγνωμονώ»

  • Dogma
καλαβρύτων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος έδωσε μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο την αιχμηρή απάντησή του στον Υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι.

«Τον ευγνωμονώ» επισημαίνει μεταξύ άλλων στην απάντησή του στον Κώστα Ζουράρι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, υπογραμμίζοντας μάλιστα «ένας έπαινος εκ μέρους του θα ήταν πρόβλημα».

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση του Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου στις προκλητικές δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι.
ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΝ κ. ΖΟΥΡΑΡΙ !!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΖΟΥΡΑΡΙ
ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ!!!!!

ΕΝΑΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Ευγνωμονούμε τον Εξοχώτατο Υφυπουργό της Παιδείας ΚΥΡΙΟ Κωνστ. Ζουράρι, τον φίλο και υπερασπιστή των ομοφυλοφίλων (βλ. σχετική ψηφοφορία στη Βουλή), για όσα είπε δημοσίως για την ελαχιστότητά μας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Η απορία μας είναι πως ένα τόσο υψηλά ιστάμενο δημόσιο πρόσωπο, που έχει επιφορτισθή μέ τόσο υψηλά καθήκοντα, επαναλαμβάνω, πως κατορθώνει και βρίσκει τον χρόνο, ώστε να ασχολείται με ένα τόσο ευτελές πρόσωπο, όπως η ελαχιστότης μας; Μας αποκάλεσε:
«γέρο μητροπολίτη»,
«παληό χωροφύλακα»,
«γεροντάκι» καί
«τζιχαντιστή»!

Απορούμε πως ένα Ζουράρις ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ να ασχοληθή με ένα τόσο ευτελές πρόσωπο, τον ταλαίπωρο Αμβρόσιο; Αυτός ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ! ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ! ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ! ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Τόσο πολύ, λοιπόν τον ενοχλεί η παρουσία μας; Τόσο πολύ τον ενοχλεί ο λόγος μας;

Καταγράφουμε την συμβουλή του: μας υποδεικνύει να πάμε σε κάποιο Μοναστήρι, ώστε να σώσουμε την ψυχή μας! Αλλά δεν μπορούμε να τον υπακούσωμε! Για τον απλούστατο λόγο: αφού ο λόγος ενός ΒΛΑΚΑ Μητροπολίτη, γέρου και παληοχωροφύλακα, ενοχλεί τόσο πολύ ένα ΣΟΦΟ δημόσιο πρόσωπο, γιατί να εξαφανισθούμε από τό προσκήνιο; Η ψυχή μας χαίρεται, όταν καί οσάκις ο λόγος μας ενοχλεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ (;) σαν τον κ. Ζουράρι! Η καταφυγή μας σε κάποιο Μοναστήρι θα μας αποστερούσε το ρόλο, που σήμερα άθελά μας παίζουμε, να παρενοχλούμε δηλ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΕΣ, ως τον ΕΞΟΧΩΤΑΤΟ ΚΥΡΙΟ ΖΟΥΡΑΡΙ!!!!

Συμπέρασμα: Θα παραμείνουμε στις επάλξεις, όπου η άπειρος συγκατάβασις του Θεού μας τοποθέτησε, ώστε με την ιχνή φωνούλα μας, «οι αηδίες μας», όπως είπε, σαν άλλο κουνούπι ή κάποια σκνίπα, να «τσιμπάμε» τον κ. Ζουράρι και εκείνος να χάνει τόν ύπνο του!

Αλήθεια, σκεφθείτε: Θα μπορούσε ο λόγος μας νά έχει μεγαλύτερα αποτελέσματα; Ο κ. Φίλης χθες, ο κ. Ζουράρις σήμερα, ίσως και κάποιοι άλλοι ακόμη, όταν μας σκέπτονται, χάνουν τον ύπνο τους! Η φυγή μας θα ήταν μια ευεργεσία γι’ αυτούς τους μικρούς και τόσο μικρόψυχους, χωρίς ίχνος ευγένειας για τον συνανθρωπό τους, ανθρώπους!

Αίγιον, 28 Νοεμβρίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Πηγή: mkka.blogspot.gr

 

TOP NEWS