15.500 σχολικές τσάντες απο την Αποστολή σε μαθητές

  • Dogma

15.500 σχολικές τσάντες με βασικά σχολικά είδη για παιδιά Δημοτικού θα διανεμηθούν μέσω του προγράμματος της ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών  “Αποστολή”  το οποίο ονομάζεται «Αποστολή για τους μαθητές».

Dogma Newsdesk

15.500 σχολικές τσάντες με βασικά σχολικά είδη για παιδιά Δημοτικού θα διανεμηθούν μέσω του προγράμματος της ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Αποστολή” το οποίο ονομάζεται «Αποστολή για τους μαθητές».

Τα σχολικά είδη τα έστειλαν οι μαθητές σχολείων της Αμερικής σε συνομηλίκους τους στην Ελλάδα. Την έναρξη του εν λόγω προγράμματος πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, ο οποίος τόνισε ότι η δράση αυτή αποτελεί «ένα δώρο καρδιάς από μαθητές της Αμερικής στους μαθητές της Ελλάδας».

Όπως είπε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας «η συμβολική αυτή πράξη αλληλεγγύης στα παιδιά της Ελλάδας οργανώθηκε από τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής – IOCC σε συνεργασία με την «Αποστολή».

Προηγουμένως, ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τον αγιασμό στο 15ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών και στο 17ο Γυμνάσιο και Λύκειο ΜΕΤΣ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας κ. Γιώργου Καλατζή και του Δημάρχου Αθηναίων.

Στη συνέχεια, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, αναφέρθηκε στις αγωνίες των νέων παιδιών για το μέλλον και τους ζήτησε να μην ξεχνούν πως οι στόχοι τους πρέπει να συντροφεύονται από την αρετή και την αγάπη και όχι τον εγωισμό και την αυταρέσκεια.

TOP NEWS