Ο Κορίνθου Διονύσιος στον Άγιο Δημήτριο Εξαμιλίων

  • Dogma
διονύσιος

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος βρέθηκε σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου, για να τελέσει το μνημόσυνο συνεργάτη της Μητροπόλεως.

Σήμερα Σάββατο, 8 Απριλίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς, λειτούργησε στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Εξαμιλίων και ετέλεσε το ετήσιο Μνημόσυνο του επί σειρά ετών συνεργάτου του στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μακαριστού π. Θωμά Δασκαλάκη, ο οποίος εχρημάτισε Εφημέριος του Ι. Ναού επί 45 συναπτά έτη.

index index (10) index (9) index (8) index (7)

Στην πολυάριθμη οικογένεια του εκλιπόντος και στους παρευρισκομένους πιστούς, που συγκεντρώθηκαν για να διαβιβάσουν τα συλλυπητήριά τους, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας απηύθυνε λόγους παρηγορητικούς και τους κάλεσε να προσευχηθούν όπως αναπαύσει Κύριος ο Θεός την ψυχή του «εις τας αιωνίους Μονάς».

index (6) index (5) index (4)

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβ. Ποιμενάρχης απένειμε το Οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Αιδ/τον κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο ανταμείβοντας τον κατ’ αυτόν τον τρόπο για την υπακοή του και για την άοκνη διακονία του στην Εκκλησία του Χριστού.

index (2) index (3) index (1)

TOP NEWS