6.000 ευρώ σε νέους της Μητρόπολης Φθιώτιδος

  • Dogma

Την Αγιοβασιλόπιτα των στελεχών Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ευλόγησε σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία παρουσία των υπάλληλων των Γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους νέους και νέες που προσέφεραν εθελοντική υπηρεσία καθ’ όλο το διάστημα της κατασκηνωτικής περιόδου, που χάρις στην αγάπη τους και την προσφορά τους προς τα παιδιά μας επέτυχε η κατασκηνωτική περίοδος, η οποία φιλοξένησε δωρεάν περίπου 500 παιδιά της Φθιώτιδος.

Μίλησε για τα οφέλη της κατασκηνωτικής ζωής, το γεγονός ότι οι ίδιοι γίνονται παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά και τους συμβούλεψε να μην απομακρυνθούν από την Εκκλησία γιατί μόνο κοντά στο Χριστό θα βρουν χαρά, ανανέωση και δύναμη. Ως δείγμα ευχαριστιών και αγάπης ο Ποιμενάρχης προσέφερε στους νέους και στις νέες χρηματικά δώρα ύψους 6.000 ευρώ, το ημερολόγιο τσέπης του νέου έτους και ένα βιβλίο.

Απευθυνόμενος προς τους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους ευχήθηκε δύναμη, προθυμία εξυπηρετήσεως των προσερχομένων στα γραφεία της Μητροπόλεώς μας και αγάπη προς την εργασία αυτή, κυρίως δε πόθο, ώστε διά της εργασίας να τιμάται και να δοξάζεται η Εκκλησία μας και το όνομα του Τριαδικού Θεού.

Κατά την κοπή της πίτας από τον Σεβασμιώτατο, οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο ολοψύχως καλή χρονιά.

TOP NEWS