Αυτός είναι ο αμφιλεγόμενος μοναχός που ζητάει να διοριστεί από τον Αμβρόσιο

  • Dogma
μοναχός

Η σκιά των δέντρων δημιουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις κατάλληλες συνθήκες για ύπνο. Η μητρόπολη έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα…

Η υπόθεση ενός μοναχού απασχολεί τις τελευταίες μέρες το Αίγιο καθώς έχει εγκατασταθεί στην πλατεία έξω από το Επισκοπείο. Η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας, με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι ο μοναχός Χριστόδουλος Διαμαντόπουλος, που κατάγεται από τα Σταφιδάλωνα Αιγίου, παρουσιάζεται με την ιδιότητα του Αρχιμανδρίτου και από την 18η Ιουνίου 2017 έχει εγκατασταθεί στην πλατεία έξω από το Επισκοπείο ζητώντας προστασία και διορισμό.

19398495_682338595297928_1755270982_n

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στην συνάντηση του μέ τόν Σεβαμιώτατο Μητροπολίτη, πριν από λίγες ημέρες εξέφρασε τά αιτήματα του και ο Σεβασμιώτατος του διευκρίνισε ότι δεν μπορούν ικανοποιηθούν διά τους κάτωθι λόγους:

1. Επειδή ως γνωστόν, ο π. Χριστόδουλος, λιθοβόλησε τήν Εικόνα της Παναγιάς της Τρυπητής. 2. Έχει αποβληθεί από τό Άγιο Όρος όπου και μόναζε. 3. Αμφισβητείται η εγκυρότητα της χειροτονίας του. Κατόπιν τούτου ο π. Χριστόδουλος δέν μπορεί νά έχει θέση στην Ιερά Μητρόπολη», καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή: tempo24.gr

TOP NEWS