Αγιασμός Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μητρόπολης Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας

  • Dogma
ιωνίας

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα τελέσθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, όπου και θα λάβουν χώρα τα ενισχυτικά μαθήματα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά 25 εθελοντές Καθηγητές, υπό την καθοδήγηση του Ιδρύματος Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, αναλαμβάνουν την ενισχυτική διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου ιδιαιτέρως δε την προετοιμασία των υποψηφίων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ εξήρε τον ρόλο και την προσφορά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την τοπική κοινωνία και την δραστηριοποίηση των εθελοντών εκπαιδευτικών, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους διοργανωτές για την οργάνωση του όλου εγχειρήματος.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες τόσο προς το Δήμο Ν. Ιωνίας για την παραχώρηση του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, όσο και προς τη Διεύθυνση του σχολείου, τους μαθητές και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

agiasmos-koinonikou-frontistiriou-i-m-neas-ionias-kai-filadelfeias-2017_012 agiasmos-koinonikou-frontistiriou-i-m-neas-ionias-kai-filadelfeias-2017_011 agiasmos-koinonikou-frontistiriou-i-m-neas-ionias-kai-filadelfeias-2017_010 agiasmos-koinonikou-frontistiriou-i-m-neas-ionias-kai-filadelfeias-2017_008 agiasmos-koinonikou-frontistiriou-i-m-neas-ionias-kai-filadelfeias-2017_004 agiasmos-koinonikou-frontistiriou-i-m-neas-ionias-kai-filadelfeias-2017_002

TOP NEWS