Ακύρωση της απόφασης για την κατάργηση της Κυριακής Αργίας ζήτησε η ΠΕΘ απο τον Υφ. Αναπ

  • Dogma

Την ακύρωση της απόφασης για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, ζήτησε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων απο τον υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Θεοδώρα Αβαγιανού

Την ακύρωση της απόφασης για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, ζήτησε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων απο τον υφυπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο κατα τη σημερινή τους συνάντηση.

Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία της ΠΕΘ εξέφρασε στον κ. Υφυπουργό, την αγωνία των Θεολόγων, των ιεραρχών, του κλήρου, των επαγγελματικών ενώσεων και του λαού, για τα αποτελέσματα από την απόφαση διεύρυνσης της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Ο κ. υφυπουργός απ την πλευρά του, επεσήμανε πως η απόφαση αυτή , εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων που επιβάλλει η τρόικα για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας.

Παρόλα αυτά, υποσχέθηκε πως στην τελική αξιολόγηση του μέτρου, θα λάβει υπόψην του όλες τις κατατεθειμένες απόψεις καθώς και την μέχρι τότε απόδοση του μέτρου.

Επιπλέον, ο κ. Γιακουμάτος ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των Θεολόγων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μάθημα των Θρησκευτικών.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν απο τον κ. Κωνσταντίνο Σπαλιώρα, Πρόεδρο του νέου ΔΣ της ΠΈΘ, τον κ. Παναγιώτη Τσαγκάρη, ΓΓ και τον κ. Σταύρο Μποζοβίτη, μέλος της επιτροπής Παιδείας της ΠΕΘ.

TOP NEWS