Η «απάντηση» του Αρχιεπισκόπου στον Νίκο Φίλη

  • Dogma
Φίλη

Με τον δικό του μοναδικό και ευφυή τρόπο φέρεται να έδωσε την απάντηση του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον τ. Υπουργό παιδείας Νίκο φίλη για όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Ο κ φίλης παρέστη εχθές το απόγευμα στον μητροπολιτικό ναό Αθηνών για την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου. Μετά το πέρας της Ακολουθίας ο Αρχιεπίσκοπος καθώς ευλογούσε τους πιστούς που τον πλησίασαν για να πάρουν την ευχή του άπλωσε το χέρι του και με ειλικρινές χαμόγελο προσέφερε στον τ. Υπουργό ένα τριαντάφυλλο από την εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ενδιαφέρον είχε επίσης ότι στο αριστερό ψαλτήρι του ναού έψαλλε ο πρώην υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

Να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί ένταση στις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας λόγω της απόφασης του ΣτΕ για το μάθημα των Θρησκευτικών.
Ο κ. Φίλης μάλιστα σε δηλώσεις του στο κανάλι της βουλής έκανε λόγο για σκοταδισμό και αναχρονισμό.

Ï ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÓ ÉÅÑÙÍÕÌÏÓ ÓÔÇÍ ÁÊÏËÏÕÈÉÁ ÔÏÕ ÁÊÁÈÉÓÔÏÕ ÕÌÍÏÕ//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ Ï ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÓ ÉÅÑÙÍÕÌÏÓ ÓÔÇÍ ÁÊÏËÏÕÈÉÁ ÔÏÕ ÁÊÁÈÉÓÔÏÕ ÕÌÍÏÕ//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ Ï ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÓ ÉÅÑÙÍÕÌÏÓ ÓÔÇÍ ÁÊÏËÏÕÈÉÁ ÔÏÕ ÁÊÁÈÉÓÔÏÕ ÕÌÍÏÕ//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ Ï ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÓ ÉÅÑÙÍÕÌÏÓ ÓÔÇÍ ÁÊÏËÏÕÈÉÁ ÔÏÕ ÁÊÁÈÉÓÔÏÕ ÕÌÍÏÕ//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ Ï ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÓ ÉÅÑÙÍÕÌÏÓ ÓÔÇÍ ÁÊÏËÏÕÈÉÁ ÔÏÕ ÁÊÁÈÉÓÔÏÕ ÕÌÍÏÕ//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS