Η «Αποστολή» στηρίζει ευάλωτες οικογένειες σε Ιωάννινα και Χαλκίδα

  • Dogma
αποστολή

Με επισκέψεις στις Ιερές Μητροπόλεις Ιωαννίνων και Χαλκίδος και την στήριξη 570 ευπαθών οικογενειών ολοκληρώθηκε η πρώτη διανομή δεμάτων αγάπης του προγράμματος « ΜΑΖΙ, όπου υπάρχει ανάγκη» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της εταιρείας «ΜΑΣΟΥΤΗ».

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εκκλησίας να στηρίξει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης χαρακτηρίζοντας «ζωντανό θαύμα, την σπίθα ελπίδας και αλληλεγγύης» , όπως είπε, «που ξεπηδάει μέσα από την κρίση. Εκεί που νομίζουμε ότι πέσαμε και δεν μπορούμε να σηκωθούμε, έρχεται η βοήθεια από μια εταιρεία , μια οικογένεια και μας σηκώνει. Η «Αποστολή» θα συνεχίσει με σεβασμό, αγάπη, αξιοπρέπεια, αλήθεια, δημιουργική σκέψη να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες που δοκιμάζονται».

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μιλώντας στην διάρκεια των εγκαινίων του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητροπόλεως με την «Αποστολή» και την εταιρεία « Μασούτης» ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την αγάπη του και την στήριξη του και πρόσθεσε « η απελπισία είναι κακός σύμβουλος, έχουμε και άλλοτε περάσει δυσκολίες αλλά τα καταφέραμε και τις ξεπεράσαμε. Με αγώνα και όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να ανακάμψουμε και να προχωρήσουμε. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια. Χωρίς την Εκκλησία ο τόπος θα βίωνε μια πολύ μεγαλύτερη και ανεξέλεγκτη κρίση».

1204apostoli3 1204apostoli2 1204apostoli4 1204apostoli5

TOP NEWS