Αρχιεπισκοπή για Σκουρλέτη: Αγωνία να διατηρήσει φλερτ με το μικροκομματικό ακροατήριο

  • Dogma
κονιδάρης

Απάντηση στον υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη έδωσε πριν από λίγο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Χάρης Κονιδάρης με αφορμή τις αιχμηρές χθεσινές δηλώσεις του υπουργού για την συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Κονιδάρης κάνει λόγο για ψεύδη σχετικά με το ρόλο της Εκκλησίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κονιδάρης αναφέρει: «Ας μην έχει άγχος ο κύριος Σκουρλέτης. Η ύβρις και η ασέβεια κατά της Εκκλησίας και του Αρχιεπισκόπου εξασφαλίζουν πιστοποιητικό αριστείας από τους δασκάλους του, της αντικληρικαλιστικικής αριστεροφροσύνης. Την ώρα που η Εκκλησία υπηρετεί την κοινωνία και ενώνει, όπως πάντα έκανε και πάντα θα κάνει, όλους τους Έλληνες, ο κύριος Σκουρλέτης δε διστάζει να μετέλθει κάθε ψεύδος σχετικά με το ρόλο της, μπροστά στην αγωνία του να διατηρήσει αδιατάρακτο το φλερτ με το μικροκομματικό του ακροατήριο».

Να θυμίσουμε ότι έντονη κριτική άσκησε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, στο πλαίσιο κομματικής ομιλίας του το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου 2017 στο Μαρούσι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

TOP NEWS