Η Αρχιεπισκοπή τίμησε την Τόνια Μοροπούλου

  • Dogma
Μοροπούλου

Την επικεφαλής της ομάδας συντήρησης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου, Καθηγήτρια ΕΜΠ κ. Αντωνία Μοροπούλου τίμησε εχθές ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Σε μία σεμνή τελετή στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την κ. Μοροπούλου για την προσφορά της και της προσέφερε αναμνηστική πλακέτα με τον Απόστολο Παύλο να κηρύττει στην Πνύκα. Η κ. Μοροπούλου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Αρχιεπίσκοπο για την τιμητική αυτή διάκριση, ενώ τον ενημέρωσε για την εμπειρία της και για την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψή της στα Ιεροσόλυμα, προσφέροντάς του την παρουσίαση που είχε κάνει κατά την τελετή παράδοσης του Ιερού Κουβουκλίου.

???? ?c?? ??Q?O????HA? ?O??? ????C?? ??S ?????(MS??? ??E? ??? ???? ?c?? ??Q?O????HA? ?O??? ????C?? ??S ?????(MS??? ??E? ???

Η κ. Μοροπούλου μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια της σχετικά με την παρουσίαση του έργου αποκατάστασης, ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη που υπάρχει να συνεχιστούν οι εργασίες στο Ναό της Αναστάσεως. Η κ. Μοροπούλου εξήγησε ότι έχει γίνει γεωμετρική τεκμηρίωση, έχουν διαπιστωθεί όλα τα κενά και είναι φανερό ότι οι υποστηλώσεις έχουν σαπίσει, γι’ αυτό και δημιουργείται και θέμα σταθερότητας. Επομένως, πρέπει να υπάρξει επέμβαση για την ασφάλεια και την αειφόρο προστασία του Ιερού Κουβουκλίου.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS