Άρχισε σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΚΕΣΟ

  • Dogma
Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΚΕΣΟ επιφυλάσσει πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΚΕΣΟ θα πραγματοποιηθεί σε δυο φάσεις. Η Πρώτη φάση θα γίνει στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος την Τετάρτη 13, την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Η δεύτερη φάση, θα ακολουθήσει στο Ξενοδοχείο Χίλτον.

Οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές – πανέμορφα αντικείμενα, ζωγραφιστές πορσελάνες, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα από φυσητό γυαλί, φιρμαρισμένα ρούχα και παπούτσια από την εταιρεία fogli -foglie , κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, μοναστηριακά κρασιά, βιολογικό λάδι και προϊόντα της γης, από την Ιερά Μονή Οσίου Λουκά Βοιωτίας.

Το ΚΕΣΟ υπόσχεται πολλές- και όμορφες εκπλήξεις για τους επισκέπτες, αλλά και δημιουργίες από τις μαθήτριες του τμήματος Κοπτικής Ραπτικής του ΚΕΣΟ. Ώρες λειτουργίας: 9.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ.

BAZAAR-ΚΕΣΟ-ΑΦΙΣΑ

TOP NEWS