Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου

  • Dogma
χορωδιακό

Το Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, ένας θεσμός Πολιτισμού που ξεκίνησε το 1988 και καθιερώθηκε ως πανελλήνιας εμβέλειας στα χρόνια που μεσολάβησαν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη μας τρεις εβδομάδες πριν από το Άγιον Πάσχα, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Το 22ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, που διοργανώνεται από την Βολιώτικη Χορωδία υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/3, στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού, στις 7μ.μ.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν: η Χορωδία Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, με μαέστρο τον κ. Ευθύμιο Μαυρίδη, η Χορωδία Λαυρίου, με μαέστρο τον κ. Θεόδωρο Λεμπέση, η Χορωδία του Συλλόγου Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» Σάμου, με μαέστρο τον κ. Γιώργο Κουμαραδιό, ο Βυζαντινός Χορός του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», με χοράρχη τον κ. Δημήτριο Χατζηγεωργίου και η Βολιώτικη Χορωδία και το Παιδικό της Τμήμα, με μαέστρο την κ. Στάσα Τζάλλα.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει η Μαέστρος της Βολιώτικης Χορωδίας κυρία Στάσα Τζάλλα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Είναι επιθυμητή η προσφορά τροφίμων για το Σπίτι Γαλήνης του Ιερού Ναού.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού, η Βολιώτικη Χορωδία θα ψάλει στην Θεία Λειτουργία, σε χορωδιακή προσαρμογή Θεοδώρου Παπακωνσταντίνου.

χορωδιακό

 

TOP NEWS