Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Μητρόπολη Άρτης

  • Dogma
εκδηλώσεις

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, παρευρέθη στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΑΠΗ Άρτης. Ομίλησε επικαίρως και ευχήθηκε για το επικείμενο Άγιο Δωδεκαήμερο.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Άρτης παρέστη στην Χριστουγεννιάτικη εορτή του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Νομού Άρτης «Αγία Θεοδώρα». Είχε την ευκαιρία, να ακούσει επίκαιρα κάλαντα και ποιήματα από τα παιδιά του Συλλόγου. Στην ομιλία του ετόνισε, πως το νόημα των Χριστουγέννων έγκειται στο να υπερβεί ο άνθρωπος τον εαυτό του. Ο Θεός γίνεται άνθρωπος για να γίνει ο άνθρωπος κατά Χάριν Θεός. Συνεχάρη και ευχήθηκε ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία και δύναμη.

Κατόπιν, ο Μητροπολίτης Άρτης, παρευρέθη στην αιμοδοσία, που συνδιοργάνωσε η Μητρόπολη Άρτης από κοινού με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας και προσέφερε εθελοντικά μια μονάδα αίματος. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Άρτης.

Το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Παρουσιάστηκε δρώμενο με τίτλο «Νύχτα γεμάτη φως», από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας. Ο Μητροπολίτης Άρτης συνεχάρη τους μαθητές και τους ευχήθηκε να εκπέμπουν το Φως του Χριστού στους ομιχλώδεις καιρούς που ζούμε.

άρτης DSCN0032 DSCN0031 DSCN0037 DSCN0045 DSCN0051

TOP NEWS