Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Κατηχητικών Σχολείων Μητρόπολης Δημητριάδος

  • Dogma
εκδήλωση

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Δημητριάδος , την Κυριακή 17/12, στις 5μ.μ., στο Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλίας.

Η φετινή πρωτοβουλία του Γραφείου Νεότητας έχει ως σκοπό να προσφέρει σε όλα τα μέλη των Ενοριακών Κατηχητικών Ομάδων μία ευκαιρία δημιουργικής απασχόλησης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου.

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε τρία τμήματα: το πρώτο θα περιλαμβάνει την υποδοχή των κατηχητικών ομάδων κάθε ενορίας και στη συνέχεια την συγκρότηση των τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης, με θέμα την Εορτή των Χριστουγέννων.

Στο δεύτερο τμήμα τα μέλη των Κατηχητικών Σχολείων των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού θα απολαύσουν μιάμιση ώρα απασχόλησης με πολλές εκπλήξεις και δράσεις ψυχαγωγίας. Αντίστοιχα, τα παιδιά της προσχολικής και της πρώτης σχολικής ηλικίας, θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο Ελληνικό Δωδεκαήμερο, την περίοδο δηλ. από την παραμονή των Χριστουγέννων έως τα Θεοφάνεια. Τα παιδιά μας θα ξεδιπλώσουν τα ελληνικά ήθη και έθιμα της κάθε περιοχής, μέσα από πλούσιες παραδοσιακές χορογραφίες και μελωδικά κάλαντα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την καταληκτήρια ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου.

 

TOP NEWS