Δέματα αγάπης από τη Μητρόπολη Λαρίσης

  • Dogma
λαρίσης

Ημέρες φιλανθρωπίας και αγάπης αυτές που πλησιάζουν  και οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης με την καθοδήγηση του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και την βοήθεια των ευγενών και φιλάνθρωπων ιερέων, αλλά  και των καλών συνεργατών τους, διένειμαν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου  2017 το πρωί εκατοντάδες δέματα.

Περίπου 4.200 δέματα διένημε η Μητρόπολη Λαρίσης, με πολλά τρόφιμα, κρέας και διάφορα υλικά αγαθά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των πτωχών και ανήμπορων αδελφών των ενοριών αλλά και των σιτιζομένων στο καθημερινό συσσίτιο της τοπικής Εκκλησίας ¨ο Επιούσιος¨.

Μετά την διεξαγωγή του εράνου της ημέρας της αγάπης, αλλά και την μεγάλη οικονομική βοήθεια των φιλόπτωχων ενοριτών τους, που κάνουν πράξη τις ευαγγελικές προτροπές, μπόρεσαν για άλλη μια φορά οι ενορίες της Λάρισας, του Τυρνάβου και της επαρχίας όλης να συμβάλλουν στην ανάπαυση των πονεμένων συνανθρώπων τους και να δώσουν λίγη χαρά και περισσότερη στοργή και αγάπη σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Ακόμη τις ημέρες αυτές παράλληλα πραγματοποιούνται από τον Μητροπολίτη, τους πατέρες και τις επιτροπές των εθελοντριών γυναικών της Λογίας και Φιλαδελφείας, επισκέψεις σε πολλά από τα ιδρύματα της περιοχής, προσφέροντας δώρα, τρόφιμα, δέματα και οικονομική ενίσχυση, ώστε να πραγματώνεται η εντολή του Κυρίου, να επαληθεύεται το μήνυμα της Εκκλησίας, να  γίνεται πράξη η αγάπη, η συμπόνοια και η στοργή  προς τους πάσχοντες και αδύνατους αδελφούς.

λαρίσης denata-xmas-2017-4 denata-xmas-2017-2 denata-xmas-2017-1

TOP NEWS