Εκκλησιαστική πολιτιστική κληρονομιά και θρησκευτικός τουρισμός

  • Dogma

Στην ημερίδα της Ψηφιακής σύγκλισης με θέμα : «Oι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας στην υπήρεσία του πολίτη», θα μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προκειμένου να αναπτύξει τους στόχους του έργου «Ανάδειξη της εκκλησιαστικής πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού».

Στην ημερίδα της Ψηφιακής σύγκλισης με θέμα : «Oι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας στην υπήρεσία του πολίτη», θα μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προκειμένου να αναπτύξει μία δράση της πράξης «Ανάδειξη της εκκλησιαστικής πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού». Στο πλαίσιο αυτό θα αναφερθεί συγκεκριμένα στην ψηφιακή πλατφόρμα www.religiousgreece.gr που σκοπό έχει μία συναρπαστιική ιστορική και πολιτιστική ξενάγηση στους αμέτρητους θρησκευτικούς προορισμούς της χώρας.
Στόχοι της δράσης είναι η περαιτέρω καλλιέργεια και σύσφιξη σχέσεων εκκλησίας και πολιτών, η Πολιτιστική εκπαίδευση πολιτώ, η προώθηση και ενίσχυση Θρησκευτικού Τουρισμού και η προώθηση και ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων.

TOP NEWS