Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος: «Οι ηγέτες που λαμβάνουν αποφάσεις , ενεργούν ερήμην του Θεού» (βίντεο)

  • Dogma
ελευθερουπόλεως χρυσόστομος

«Οι ηγέτες του κόσμου που λαμβάνουν σοβαρές αποφάσεις για τους λαούς δε μιλάνε για τον Θεό και ενεργούν ερήμην του Θεού», σημείωσε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος, ενώ μίλησε παράλληλα και για τους πρόσφυγες.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, Αρχή του Τριωδίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου.

Μετά τη ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος εκήρυξε επί της Ευαγγελικής Περικοπής του Τελώνου και Φαρισαίου προσφέροντας προς τους πιστούς εποικοδομητικά μηνύματα επί τη ενάρξει του Τριωδίου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος στηλίτευσε το γεγονός πως οι ηγέτες του κόσμου που λαμβάνουν σοβαρές αποφάσεις για τους λαούς δε μιλάνε για τον Θεό και ενεργούν ερήμην του Θεού.

Επίσης αναφέρθηκε και στο μεγάλο προσφυγικό ζήτημα λέγοντας: «Θέλουμε να τους βοηθήσουμε, αλλά δεν μπορούμε γιατί είναι πάρα πολλοί. Βοηθήστε κι εσείς», είπε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος δείχνοντας προς τους άλλους λαούς της Ευρώπης.

Παρακολουθείσε ακολούθως τι είπε στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χρυσόστομος κατά τη Θεία Λειτουργία:

 

TOP NEWS