Έναρξη κατηχητικής περιόδου στη Σύρο

  • Dogma
σύρο

Μετά τους Αγιασμούς κατά νήσους, επί τη ενάρξει της εφετινής Κατηχητικής περιόδου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε απόψε τον Αγιασμό των Κατηχητικών Σχολείων και Χριστιανικών Ομάδων στη Σύρο, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Μάννα.

Ο Αγιασμός των Κατηχητικών Σχολείων και Χριστιανικών Ομάδων της Σύρου, τελέστηκε παρουσία Εφημερίων, Κατηχητών και Κατηχητριών,γονέων και πολλών νέων και παιδιών, με τους οποίους μοιράστηκε με απλά λόγια τις σκέψεις του, εξηγώντας τους γιατί η Εκκλησία ασκεί, με εντολή του Χριστού, από τους Αποστολικούς χρόνους μέχρι σήμερα, το Κατηχητικό Έργο και αναλύοντάς τους την προσφορά αυτής της ποιμαντικής δραστηριότητας της Εκκλησίας, για το σήμερα και για την υπόλοιπη ζωή τους.

Προέτρεψε, τέλος, τους Εφημερίους, τους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες να συνεχίσουν με ακόμα περισσότερο ζήλο το ιεραποστολικό αυτό έργο, ευχαρίστησε τους γονείς και προέτρεψε τα παιδιά να παρακινήσουν και άλλους γνωστούς και φίλους τους, να έρθουν κοντά στις ωραίες αυτές κατηχητικές ομάδες.

Στο τέλος, προσεφέρθησαν σε όλoυς γλυκίσματα.

IMG_6194 IMG_6196 IMG_6199 IMG_6207 IMG_6214 IMG_6220 σύρο IMG_6266

TOP NEWS