Εννέα χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Παρουσίαση βιβλίου Κωνσταντίνου Χολέβα

  • Dogma
χριστόδουλος

Το Σάββατο 28/1/2017 συμπληρώνονται εννέα (9) χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του Μακαριστού Ποιμενάρχου μας, Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος.

 

Η Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, με ευγνωμοσύνη για τα αξέχαστα εικοσιτέσσερα έτη της ενταύθα Ποιμαντορίας του, όσο και για την ανυπέρβλητη προσφορά του στη διακονία της Αγίας μας Εκκλησίας εν συνόλω, θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, στο τέλος της οποίας θα ψαλεί ιερό Μνημόσυνο.

Αμέσως μετά, στις 11.00 π.μ. στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ.Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Πολιτικού Επιστήμονος κ. Κων/νου Χολέβα, Αρχισυντάκτου του περιοδικού «Εκκλησία», με τίτλο «Η Ελληνορθόδοξη πρόταση, για την κρίση, την Παιδεία, τα εθνικά θέματα», το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας και ο Φιλόλογος κ. Κων/νος Ακριβόπουλος.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος.

Καλείται το φιλόχριστο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας να συμμετάσχει στις δύο εκδηλώσεις μνήμης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, προσευχόμενοι για την ανάπαυση της ψυχής του.

TOP NEWS