Επιμνημόσυνη δέηση για τον Χριστουπόλεως Πέτρο από τον Θηβών Γεώργιο

  • Dogma

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Μητροπολίτη Χριστουπόλεως Πέτρο τον Μυκόνιο, που σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τρία έτη από της κοιμήσεως του τέλεσε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ Γεώργιος.

Στη Μύκονο βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Σκοπός της σύντομης επίσκεψης του στο νησί ήταν να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τον Μητροπολίτη Χριστουπόλεως Πέτρο τον Μυκόνιο, που σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τρία έτη από της κοιμήσεως του. ( Το τριετές μνημόσυνο του Μητροπολίτη Πέτρου θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δωρόθεο Β’ την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στο οικογενειακό παρεκκλήσιο του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρου).

Στην συνέχεια ο Σεβ. κ. Γεώργιος επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς και προσκύνησε το ιερό εικόνισμα της Παναγίας της Πηγαδιώτισσας.

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωθιερεύς του Ναού Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο και μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Δωροθέου Β’.

πηγή:Μητρόπολη Σύρου

TOP NEWS