Επίσημη επίσκεψη Πατριάρχη Κοπτών

  • Dogma
κοπτών

Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από σήμερα έως τις 14 Δεκεμβρίου ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος.

Στις 17.00 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος θα επισκεφθεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης θα επισκεφθεί την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στις 12.30 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθούν τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και στις 13.00 τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Αλέξιο Τσίπρα.

Ο Πατριάρχης  αφιχθεί στον Κρατικό Αερολιμένα Αθηνών σήμερα στις 12.30 και έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο επιχώριο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο, τον  Πρόεδρο της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Εκπρόσωπο της Ελληνικής Πολιτείας, τον ενταύθα Πρέσβη της Αιγύπτου, ως και λοιπών αρμόδιοι εκκλησιαστικών και κρατικών υπηρεσιακών παραγόντων.

 

TOP NEWS