Επισκέψεις Συλλόγων στον Φθιώτιδος Νικόλαο

  • Dogma
φθιώτιδος

Όπως Κάθε Δευτέρα έτσι και την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος  δέχτηκε στο γραφείο του αρκετούς πιστούς που ήθελαν να πάρουν την ευχή του και να συζητήσουν μαζί του διάφορα θέματα.

Ανάμεσά τους δέχτηκε και τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Φθιώτιδος κ. Κωνσταντίνο Τσίπρα με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Ποιμενάρχη μας προκειμένου να του ευχηθούν για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και να συζητήσουν μαζί του επίκαιρα ζητήματα όπως το δημογραφικό ζήτημα  που ταλανίζει τη χώρα μας , τις πρόσφατες περικοπές επιδομάτων των τριτέκνων οικογενειών καθώς και να επιδείξουν στον Σεβασμιώτατο μια επιστολή, η οποία συντάχθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου και των μελών του Συλλόγου και στην οποία αποριθμίζονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες με τρία παιδιά και την οποία απέστειλαν στον Πρωθυπουργό της Χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος Φθιώτιδος ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου να έχουν παντοτινή την ευλογία του Κυρίου στη ζωή τους, καλή επιτυχία στην προσπαθειά τους και καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Ακολούθως μετά  τον σύλλογο Τριτέκνων ο Ποιμενάρχης μας δέχτηκε στο γραφείο του, μέλη του Συνδέσμου Φιλολόγων του Νομού Φθιώτιδος. Πιο συγκεκριμένα τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γεωργία Παντίδου, η Αντιπρόεδρος κ. Μαρία Βε, η Γραμματέας κ. Παναγιώτα Σαμαρά, η ταμίας κ. Δημητρα Τσεργά και το μέλος του Συνδέσμου κ. Γεώργιος Σωτηρόπουλος, Διευθυντής του Γυμνασίου Σπερχειάδος. Ο Σεβασμιώτατος είχε μια ευχάριστηση συζήτηση μαζί τους επί διαφόρων θεμάτων μεταξύ αυτών τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  ζήτησαν  την ευλογία του για την πραγματοποίηση εκδηλώσεως με θέμα: «Η παιδεία των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη και η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί συν Θεώ στις 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας.

Τέλος η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών μεταξύ του Σεβασμιωτάτου  και των μελών για υγεία και καλά Χριστούγεννα.

φθιώτιδος img_0003_113

TOP NEWS