Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μονή Γαλατάκη

  • Dogma
γαλατάκη

Με τη βοήθεια του θεού θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές και ευχαρίστησε τους πυροσβέστες.

Περιοδεία στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της βόρειας Εύβοιας πραγματοποίησε την Τετάρτη το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με τη βοήθεια του θεού, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή στη Μονή Γαλατάκη, μιλώντας με μοναχές.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για οικολογική και οικονομική καταστροφή, τόνισε ότι χρέος της πολιτείας είναι να ληφθούν μέτρα στήριξης των πληγέντων και κυρίως των ρητινοπαραγωγών, καθώς, επίσης, και να στηριχθεί τουριστικά η όμορφη κωμόπολη της Λίμνης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ευχαρίστησε το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, τους εθελοντές, τα στελέχη της περιφέρειας και των δασικών υπηρεσιών «για τον αγώνα που έδωσαν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να περιορίσουν την πολύ μεγάλη φωτιά».

Χρέος της Πολιτείας, τόνισε, είναι να σταθεί δίπλα στους πληγέντες, και ιδιαίτερα στους παραγωγούς ρητίνης που είδαν το εισόδημά τους να καταστρέφεται. Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει ώστε να δρομολογηθούν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, ώστε αυτό το πολύ όμορφο πευκοδάσος να επανέλθει πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την περιοχή, με το να την επισκεπτόμαστε, και να μη δώσουμε ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να απολέσουν πολύτιμο οικονομικό εισόδημα από τον τουρισμό.

TOP NEWS