Εθελοντική Αιμοδοσία στον ι. ν. Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

  • Dogma
Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

Μία ακόμη ενοριακή πρωτοβουλία, η οποία γίνεται και θεσμός, πραγματοποιείται με σκοπό να εκφραστεί η αγάπη στον πλησίον, τον συνάνθρωπο, τον ασθενή και εμπερίστατο, με την Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς ευαισθητοποιημένη και οι ενορίτες με πλούσια τα αισθήματά τους, ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στο αίτημα των καιρών τόσο για την προσφορά πολλών φιαλών αίματος για τις διάφορες ανάγκες που υπάρχουν, όσο και στην πραγμάτωση ενός ισχυρού πυρήνα εθελοντών αιμοδοτών οι οποίοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και στις επόμενες Ενοριακές μας Εθελοντικές Αιμοδοσίες.

Συγκεκριμένα την Κυριακή των Βαϊων, 9 Απριλίου, από τις 10 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι, Κινητή ιατρική ομάδα από το Τζάνειο Νοσοκομείο της πόλεως, θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο και θα επιμελείται της Αιμοδοσίας.
Από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ζητείται για όσους προσέλθουν να φέρουν μαζί τους ταυτότητα έτσι ώστε να πιστοποιείται η ταυτοπροσωπία τους. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Ιερού Ναού 2104614658 και 2104616540.

φωτογραφία

TOP NEWS