Η φανέλα με το νούμερο «1» στον Αρχιεπίσκοπο

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης των εργαζομένων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εξέπληξε σήμερα ευχάριστα τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο Β΄.

Ο Μακαριώτατος δέχθηκε την πρώτη επίσημη επίσκεψη της ομάδας και έγινε αποδέκτης ενός πρωτότυπου δώρου. Μετά την παρουσίαση της ομάδας από τον Υπεύθυνο κ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη, οι παίκτες χάρισαν στο Μακαριώτατο τη φανέλα της ομάδας με το όνομα του, τοποθετημένη σε καλαίσθητη κορνίζα. Επίσης, μαζί με τον Υπεύθυνο της ομάδας καλαθοσφαίρισης των Υπαλλήλων της Βουλής και τον Υπεύθυνο της διοργανώτριας Ε.Κ.Α. του ενεχείρισαν μια πρόσκληση για να παρακολουθήσει το χριστουγεννιάτικο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο θα συμμετέχει η ομάδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και η ομάδα των Ελλήνων Βουλευτών, των Υπαλλήλων της Βουλής και της μεικτής Ε.Κ.Α. Ο αγώνας της ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής θα διεξαχθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 17:00 στο ΜΕΤΣ. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συλλογή παιχνιδιών και τροφίμων για το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας” καθώς για προώθηση της εκστρατείας “Το Ροζ Φύλλο Αγώνα της Ζωής” για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

img_1028 img_1158

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τη χαρά του για το απρόσμενο δώρο και την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη της ομάδας για την συμμετοχή τους στο ετήσιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης εργαζομένων που διοργανώνει η Ε.Κ.Α. και για τη συμβολή τους στη προβολή της θετικής στάσης της Εκκλησίας απέναντι στον αθλητισμό και σε κάθε προσπάθεια διάδοσης του φίλαλθου πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι». Πρόσθεσε ότι ο αθλητής ασκείται στην υπομονή, την εργατικότητα, την αφοσίωση στο στόχο, την τόλμη, την αυτοκυριαρχία και την ταπεινοφροσύνη. Στο τέλος της συνάντησης ο Μακαριώτατος με πλατύ χαμόγελο ευχήθηκε σε όλη την ομάδα και σε κάθε μέλος της ξεχωριστά καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα

TOP NEWS