Γεύμα Αρχιεπισκόπου – Γεννηματά

  • Dogma
γεννηματά

Με την Φώφη Γεννηματά θα γευματίσει αύριο το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η κ. Γεννηματά θα επισκεφθούν αύριο το μεσημέρι το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer της Αρχιεπισκοπής και θα γευματίσουν με τους τρόφιμους.

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν τη νέα χρονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, γευμάτισαν με τα παιδιά του Δημήτρειου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Φιλανθρωπικής Εταιρείας «Αποστολή». Κανείς δε μπορεί να απαντήσει αν όλο αυτό γίνεται στο πλαίσιο προεκλογικής στρατηγικής, όπως και να χει ανέκαθεν η πολιτικοί ήθελαν να τα «πάνε» καλά με την Εκκλησία, αφού τα οφέλη είναι πολλά.

Το Καρέλλειο είναι μία ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης της Νόσου «Alzheimer» και συναφών παθήσεων, η οποία λειτουργεί με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικών πόρων του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη Μονάδα παρέχεται η δυνατότητα μακράς διαμονής 25 ατόμων, βραχείας διαμονής 5 επιπλέον ασθενών και λειτουργεί Κέντρο Ημέρας υποστήριξης 200 ανοϊκών ασθενών.

Η M.K.O. «Αποστολή» παρέχει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής προς τους ασθενείς και τους περιθάλποντές τους. Τόσο οι υπηρεσίες, όσο και οι δραστηριότητές της προβλέπεται να επεκταθούν και εκτός του χώρου της μονάδας στο φυσικό χώρο των ασθενών.

φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS