«Ιερός» αγώνας ποδοσφαίρου

  • Dogma
αγώνας

Με επιτυχία διεξήχθη την Δευτέρα 24.4.2017, στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαίας, ο αγώνας ποδοσφαίρου, μεταξύ των Παλαιμάχων του Παναθηναικού και των Παλαιμάχων της Δυτικής Αχαίας, για ιερό σκοπό. Όσα χρήματα συγκεντρώθησαν, θα διατεθούν για την ενίσχυση της προσπαθείας για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Τιμίου Προδρόμου Κάτω Αχαίας. Ο πρώτος μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός, δυστυχώς, κατεστράφη από τον σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008.

Την ωραία αυτή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος συνεχάρη τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαίας κ. Χρίστο Νικολάου, και τους συνεργάτας του, για την πρωτοβουλία της εκδηλώσεως αυτής και ευχαρίστησε από τα βάθη της ψυχής του τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, για την συμμετοχή τους στον αγώνα. Επίσης, ιδιαιτέρως επήνεσε τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Απόστολο Δημητρόπουλο, ο οποίος ημέρα και νύκτα αγωνίζεται για την ανέγερση του Ναού. Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας κ. Χρίστος Νικολάου, Αντιδήμαρχοι, Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων και πλήθος Λαού, που συνέρρευσε για να στηρίξει την ωραία αυτή προσπάθεια.

podosfero-13 podosfero-110 podosfero-91 podosfero-89 podosfero-64 podosfero-72 podosfero-78 podosfero-88 podosfero-92 podosfero-20 podosfero-22 podosfero-26 podosfero-32 podosfero-60

TOP NEWS