Ημερίδα πνευματικών διοργανώνει η Μητρόπολη Φθιώτιδος

  • Dogma
φθιώτιδος

Ημερίδα Πνευματικών με τη συμμετοχή απάντων των χειροτονηθέντων Kληρικών υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου θα πραγματοποιήσει η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Πριν την ημερίδα  θα τελεστεί Ιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου Φθιώτιδος κ Νικολάου.

Το πέρας της προσελεύσεως είναι 8:00 π.μ.

Ακολούθως οι συμμετέχοντες θα μεταβούν στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού  (οδός Σκληβανιώτου 3-5),  όπου θα αρχίσουν οι εργασίες της Ημερίδος και θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εισηγήσεις:

– Ο Αιδεσιμολ. Πρεσβ. π. Αθανάσιος Κυρίτσης, Ιδιαίτερος Γραμματεύς του Σεβασμιωτάτου, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Καλυβίων θα ομιλήσει με θέμα: «Η Εξομολόγηση των νέων».

– Ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως θα αναπτύξει  το θέμα: «Οικογενειακή Ποιμαντική».

– Ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αρσένιος Κατερέλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Δίβρης θα ομιλήσει  θέμα: «Η Εφαρμογή των Ιερών Κανόνων στην Εξομολόγηση».

– Ο Αιδεσιμολ. Πρεσβ. π. Νικόλαος Κατσαρέλης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λαμίας θα αναπτύξει το θέμα «Προβλήματα και δυσκολίες στην εξομολόγηση».

Θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση επί των εισηγήσεων.

TOP NEWS