Κοπή πίτας στην Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιoκτητών Περιοδικού Τύπου

  • Dogma
Ένωση Δημοσιογράφων

Η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας με αφορμή τη νέα ημερολογιακή χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΕΔΙΠΤ (Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου).

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα στην Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιoκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου, ιεροκήρυκας της Αρχιεπισκοπής και Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Αρχιεπισκόπου. Παραβρέθηκαν υπουργοί, γενικοί γραμματείς, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος του ΣτΕ, εκπρόσωποι δημοσιογραφικών ενώσεων, στρατιωτικών αρχών, δημοσιογράφοι και εκδότες. Ο π. Χρυσόστομος ευλόγησε την Βασιλόπιτα και αμέσως μετά αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Αγίου Βασιλείου, αλλά και στον λόγο για τον οποίο ευλογείται και μοιράζεται η Βασιλόπιτα.

Η ΕΔΙΠΤ (Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου) είναι ο φορέας 300 περίπου Εκδοτικών Δημοσιογραφικών Επιχειρήσεων που εκδίδουν Εφημερίδες και Περιοδικά 15θήμερα, μηνιαία, διμηνιαία έως και τριμηνιαία. Η ΕΔΙΠΤ είναι η δεύτερη παλαιότερη Δημοσιογραφική Οργάνωση της χώρας (ιδρύθηκε το 1939) και ήδη συμπληρώνει 75 χρόνια δημιουργικής παρουσίας και προσφοράς στην Ελληνική Κοινωνία. Επίκεντρο και χαρακτηριστικό του περιοδικού τύπου των μελών της ΕΔΙΠΤ είναι η έγκυρη κριτική παρουσίαση των θεμάτων, με νηφαλιότητα και σεβασμό στην αλήθεια και τον αναγνώστη.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (12) unnamed

φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS