Κυριακή της Τυρινής στη Μητρόπολη Λαγκαδά

  • Dogma
κυριακή της τυρινής

Καλό Πνευματικό αγώνα μέσα από τη δύναμη της προσευχής ευχήθηκε σε όλους ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κατά την σημερινή Θεία Λειτουργία, Κυριακή της Τυρινής.

Την 13η του τρέχοντος μηνός Μαρτίου ε.έ., την λεγομένη και Κυριακή της Τυρινής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Όρθρου και ετέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, εις τον πάνσεπτον ενοριακό Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού, της περιοχής του Προφήτη.

DSC_9476 DSC_9483 DSC_9487 DSC_9492

Κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις την οποία παρέστησαν ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Αδαμάντιος Λιαμάς, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως του Δήμου Βόλβης και της Τοπικής Κοινότητος του Προφήτη, ανεγνώσθη ο Κατηχητήριος Λόγος επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιωάννης, ευχήθηκε προς όλους, να έχουν έναν καλό πνευματικό αγώνα και μέσα από δύναμη της προσευχής και της νηστείας, της αληθινής μετάνοιας και κυρίως της ανεξικακίας να διανύσουν αυτή την περίοδο, ζητώντας παράλληλα μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους, την συγχώρεση και έλεος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

DSC_9607 κυριακή της τυρινής DSC_9617 DSC_9620

TOP NEWS