Μαθητές Γυμνασίου από την Καβάλα στον Μητροπολίτη Λαγκαδά

  • Dogma
Μαθητές

Μαθητές της Β΄ τάξεως του 4ου Γυμνασίου Καβάλας (Ζουμπουλάκειο),  επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου 2017, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, εις το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε με χαρά τους Μαθητές, τους οποίους αφού τους καλωσόρισε, τους απεύθυνε πατρικούς λόγους και τους παρουσίασε εν συντομία το ιστορικό της Μητροπόλεως, ενώ τέλος πραγματοποιήθηκε συζήτηση και εποικοδομητικός διάλογος όπου απαντήθηκαν διάφορες ερωτήσεις που ετέθησαν από τους μαθητές.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους εις την πόλη του Λαγκαδά, οι μαθητές και οι μαθήτριες από την Καβάλα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Βυζαντινό και στο Λαογραφικό Μουσείο της Μητροπόλεως όπου είδαν ένα μέρος από την πλούσια εκκλησιαστική και πολιτιστική παράδοση της περιοχής, καθώς επίσης και να προσκυνήσουν τα Σεπτά Λείψανα της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης, τα οποία ευρίσκονται εις τον φερώνυμο Ιερό Ναό της Όσσης, καθώς επίσης  και να επισκεφτούν την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Πέντε Βρύσεων.

TOP NEWS