Μαθητές στηρίζουν το έργο της Μητροπόλεως Χαλκίδος

  • Dogma
μητροπόλεως χαλκίδος

Φάρμακα προσέφεραν μαθητές για τις ανάγκες του κοινωνικού φαρμακείου και ιατρείου της Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 το μεσημέρι, μαθητές του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδος επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος , προκειμένου να παραδώσουν φαρμακευτικό υλικό, το οποίο με πρωτοβουλία των διδασκόντων και συμμετοχή των μαθητών και των γονέων τους, μαζεύτηκε στο Σχολείο.

Οι μαθητές έγιναν δεκτοί από τον υπεύθυνο Ιερέας της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, π. Χρυσοβαλάντη Φιλντίση, τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Στράτο Καρλάτήρα και τους υπολοίπους εθελοντές, οι οποίοι εξήγησαν στους μαθητές το έργο που προσφέρεται στο Ίδρυμα αυτό της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ παράλληλα, τους διεβίβασαν τις θερμές πατρικές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος απέστειλε ήδη και σχετική ευχαριστήρια επιστολή, μαζί με τις αποδείξεις παραλαβής των προσφερθέντων ειδών.

Το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της Μητροπόλεως Χαλκίδος λειτουργεί με την συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.Βρίσκεται στην Διεύθυνση: Μεσσαπίων 10, Χαλκίδα. τηλ. 22216.00887 (κατά τις ώρες λειτουργίας). Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη 15:00-16:00.
Λειτουργεί και Παράρτημα στην Ιστιαία, στο κτίρο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας κάθε Τετάρτη και ώρες 17.00-18.00μ.μ. Τηλ. 22260.55646

TOP NEWS