Μητρόπολη Δημητριάδος: Πανηγύρεις Αγίας Αικατερίνης και Αγίου Στυλιανού

  • Dogma
αγία αικατερίνη

Τηνμνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου εορτάζει η Εκκλησία μας το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Αικατερίνης Βόλου, όπου την παραμονή, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία,  ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την Κυριακή 26/11 η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Οσίου Στυλιανού, προστάτου των βρεφών και των νηπίων.

στυλιανός

Στην Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού, στην ενορία του Αγίου Τρύφωνος Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Βόλου φιλοξενείται η τεμάχιο της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, Προστάτου των καρκινοπαθών, η οποία θα παραμείνει, προς προσκύνηση έως την Τετάρτη 29/11.

TOP NEWS