Μητρόπολη Κηφισίας: Συνεχίζει το θεάρεστο έργο του το Εκκλησιαστικό Παντοπωλείο

  • Dogma
εκκλησιαστικό παντοπωλείο

Το Εκκλησιαστικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, με τη χάρη του Θεού, την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου και τις ευχές κλήρου και λαού διανύει το 10ο εξάμηνο λειτουργίας του. 

Στα πέντε αυτά έτη ενισχύθηκαν από το Εκκλησιαστικό Παντοπωλείο με βασικά είδη διατροφής και είδη πρώτης ανάγκης, τρεις χιλιάδες διακόσιες οικογένειες, οι οποίες προτάθηκαν από τους υπευθύνους Ιερείς των Ταμείων Ενοριακής Δράσεως των Ενοριών . Έκτακτη βοήθεια σε διαφορετκές οικογένειες με τα ανωτέρω αγαθά και κρέας, προσφέρεται τις παραμονές των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Για το σκοπό αυτό έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από διακόσιες χιλιάδες κιλά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προήλθαν από την συνδρομή των Ενοριών μας, το Πρόγραμμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», αλλά και από διάφορα φιλάνθρωπα πρόσωπα. Έχουν ήδη διανεμηθεί περίπου εκατόν ογδόντα έξι χιλιάδες κιλά, η οικονομική αποτίμηση των οποίων ξεπερνά τις τετρακόσιες εξήντα μία χιλιάδες ευρώ (461000€).

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τις ανάγκες του Παντοπωλείου, τα οποία μπορείτε να παραδίδετε στις Ενορίες και ευθύνη των υπευθύνων κληρικών Τ.Ε.Δ, θα μεταφέρονται στην Ιερά Μητρόπολη είτε, όπου υπάρχει η δυνατότης, θα παραδίδονται στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, καθημερινώς 9π.μ-1μ.μ.

Τα προς συγκέντρωση τρόφιμα παρακαλούμε να είναι: αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, όσπρια, ρύζι, χυμός τομάτας και είδη προσωπικής υγιεινής.

 

TOP NEWS