Μητρόπολη Λαρίσης: Η χαρά της διακονίας

  • Dogma
λαρίσης

Η χαρά της διακονίας προς το συνάνθρωπο γίνεται πράξη μέσα από τις εθελόντριες της ενορίας Αγίου Χαραλάμπους της Μητρόπολης Λαρίσης.

Με πολλή χαρά, ζωντάνια και προθυμία ψυχής έσπευσαν την εβδομάδα αυτή οι φιλάνθρωπες κυρίες της ενορίας του Aγίου Χαραλάμπους Λαρίσης, μαζί με τον εφημέριό τους, π. Γεώργιο να διακονήσουν στα καθημερινά συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ», δίδοντας από το υστέρημά τους και προσφέροντας την διακονία τους και τον πολύτιμο χρόνο τους προκειμένου κανείς στην Λάρισα να μην στερείται ένα πιάτο ζεστού φαγητού.

Ο π. Αχίλλιος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εθελοντές και κυρίως τις εθελόντριες όλων των ενοριών, που τόσο φιλότιμα δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλανθρωπίας και στην ευλογημένη αυτή διακονία ετοιμασίας και προσφοράς του φαγητού στις μέρες μας. Οι κυρίες του Αγίου Χαραλάμπους ζουν ένα πνευματικό πανηγύρι, όπως είπε ο π. Αχίλλιος κάθε φορά που προσκαλούνται να διακονήσουν την χώρο αυτό και να προσφέρουν αγάπη και ζεστασιά στον αδελφό τους, που είναι τελικά η εικόνα του Θεού.

TOP NEWS