Μητροπολίτης Φθιώτιδος: οι άνθρωποι που αδικούνται ελπίζουν στους δικηγόρους και στην δικαιοσύνη του Θεού

  • Από Dogma
27112015_fthiot_1.jpg

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαο.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, το απόγευμα.

Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου για την πρόσκληση και ευχήθηκε να έχουν το κουράγιο αντίθετα σε άλλες σκέψεις ή και στο ίδιον συμφέρον, να υπερασπίζονται το δίκαιο, διότι οι άνθρωποι που αδικούνται ελπίζουν στους δικηγόρους και στην δικαιοσύνη του Θεού.

Εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική του παρουσία και καλοσώρισε όλους στα νέα γραφεία του Συλλόγου, αναφέρθηκε στην ιστορική αναδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, ο οποίος είναι από τους παλαιοτέρους στην Ελλάδα.

Στην τελετή των Εγκαινίων παρέστησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Καραναστάσης κ. Μιχελής και κ. Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Θεολογίτης, ο Προϊστάμενος του Ειρηνοδικείου Λαμίας, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Λάρισας κ. Κατσαρός και Καρπενησίου κ. Γκαρίλας, άλλοι εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και πολλοί δικηγόροι της Φθιώτιδος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις