Μητροπολίτης Κορίνθου: «Οι Έλληνες δεν μπορούν να μεταλλαχθούν σε πολυθρησκειακό λαό»

  • Dogma
κορίνθου

Την Κυριακή μετά τα Φώτα, 10 Ιανουαρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιος, παρευρέθη στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου στο Μελίσσι προκειμένου να τελέσει τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιος, επικεντρώθηκε στο ότι ένας λαός σαν τους Έλληνες, ο οποίος ανέκαθεν ήταν βαθειά θρησκευόμενος, δεν μπορεί να απωλέσει την Πίστη του και τις Παραδόσεις του και να μεταλλαχθεί σε έναν πολυπολιτισμικό και πολυθρησκειακό λαό, ιδιαιτέρως όταν κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στην πραγματικότητα.

κορίνθου κορίνθου κορίνθου

Στην συνέχεια, και μέσα σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ο Σεβασμιώτατος Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιος, άδραξε την ευκαιρία ικανοποιώντας μεγάλο αριθμό σχετικών αιτημάτων και επικοινώνησε με τους παρισταμένους πιστούς σε θέματα ποιμαντικά, κοινωνικά, φιλανθρωπικά καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητας, τα οποία απασχολούν το από Θεού εμπιστευμένο Ποίμνιό του.

κορίνθου κορίνθου

TOP NEWS