Το νέο Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στον Αρχιεπίσκοπο

  • Dogma
Προσκόπων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τους στόχους και τους σκοπούς του Σώματος. Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σήμερα αριθμεί περισσότερα από 25.000 μέλη και μετρά έναν αιώνα συνεχούς δράσης. Μέσα από τα 320 Προσκοπικά Συστήματα που δρουν στην επικράτεια, ο Προσκοπισμός έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη χιλιάδων νέων, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενεργών πολιτών, που πρεσβεύουν μια θετική αλλαγή: τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Ενημέρωσαν, επίσης, τον Αρχιεπίσκοπο για το Δίκτυο Ορθόδοξων Προσκόπων που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και έθεσαν τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους στην διάθεση της Αρχιεπισκοπής.

ÓÕÍÁÍÔÇÓÅÉÓ ÔÏÕ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÕ ÉÅÑÙÍÕÌÏÕ (ÓÙÌÁ  ÅËËÇÍÙÍ ÐÑÏÓÊÏÐÙÍ--)//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ// ÓÕÍÁÍÔÇÓÅÉÓ ÔÏÕ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÕ ÉÅÑÙÍÕÌÏÕ (ÓÙÌÁ  ÅËËÇÍÙÍ ÐÑÏÓÊÏÐÙÍ--)//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ// ÓÕÍÁÍÔÇÓÅÉÓ ÔÏÕ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÕ ÉÅÑÙÍÕÌÏÕ (ÓÙÌÁ  ÅËËÇÍÙÍ ÐÑÏÓÊÏÐÙÍ--)//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//

TOP NEWS