Ο Αρχιεπίσκοπος στα εγκαίνια του νέου Μουσικού Σχολείου Αθηνών

  • Dogma
Αρχιεπίσκοπος

Την ακολουθία του αγιασμού των εγκαινίων στο νέο Μουσικό Σχολείου Αθηνών, στην Ακαδημία Πλάτωνος, τέλεσε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
Παρέστησαν ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι μαθητές και οι γονείς τους. Μετά την ακολουθία του αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη όσους συντελούν στην δημιουργία νέων σχολείων και αναφέρθηκε στις σύγχρονες υποδομές και στην αξιοποίηση τους. Ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και τους κάλεσε να σέβονται το σχολείο και να φροντίζουν το κτήριο, να μην το λερώνουν και να μην το καταστρέφουν, όχι μόνο για λόγους οικονομικούς, αλλά επειδή αυτό δείχνει και την ποιότητα μας. Κατόπιν χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής του Σχολείου, ο υφ. Παιδείας, καθώς και ο κ. Φίλης και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μία μουσική εκδήλωση από τους μαθητές του Σχολείου.

????-??? N?????????? ?û?? ??c??HAI?//?U???ýU// ????-??? N?????????? ?û?? ??c??HAI?//?U???ýU// ????-??? N?????????? ?û?? ??c??HAI?//?U???ýU// ????-??? N?????????? ?û?? ??c??HAI?//?U???ýU// ????-??? N?????????? ?û?? ??c??HAI?//?U???ýU// ????-??? N?????????? ?û?? ??c??HAI?//?U???ýU//

TOP NEWS