Ο Αρχιεπίσκοπος στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημ. Κρεμαστινού

  • Dogma
Αρχιεπίσκοπος

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου παρουσιάσθηκε σήμερα το απόγευμα στην μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών το βιβλίο του προέδρου της Βουλής καθ. Καρδιολογίας κ. Δημήτρη Κρεμαστινού «Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες».

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
Παρέστησαν, επίσης, υπουργοί, βουλευτές, ακαδημαϊκοί. Για το βιβλίο μίλησαν οι κ.κ.: Μελέτης-Αθανάσιος Δημόπουλος, Πρύτανης, Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευστάθιος Ηλιοδρομίτης, Καθηγητής Καρδιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μίμης Ανδρουλάκης, Συγγραφέας, ενώ την εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του ο συγγραφέας του βιβλίου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την παρουσία του τον Αρχιεπίσκοπο.

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÂÉÂËÉÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÊÑÅÌÁÓÔÉÍÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓÄ//EUROKINISSI ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÂÉÂËÉÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÊÑÅÌÁÓÔÉÍÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓÄ//EUROKINISSI ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÂÉÂËÉÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÊÑÅÌÁÓÔÉÍÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓÄ//EUROKINISSI ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÂÉÂËÉÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÊÑÅÌÁÓÔÉÍÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓÄ//EUROKINISSI ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÂÉÂËÉÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÊÑÅÌÁÓÔÉÍÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓÄ//EUROKINISSI

TOP NEWS