Ο Αρχιεπίσκοπος στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος τον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης κ. Αλέξιο στο κέντρο αποκατάστασης Αnimus, στην Λάρισα, όπου ευρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ο Αρχιεπίσκοπος και ο Σεβασμιώτατος πρ. Τρίκκης είχαν  είχαν θερμή συνομιλία μεταξύ τους και ο Μακαριώτατος ευχήθηκε τα καλύτερα στον Γέροντα Ιεράρχη και ταχείαν την αποκατάστασιν της υγείας του. Ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξιος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αρχιεπίσκοπο και του ευχήθηκε μάλιστα μπροστά σε όλους τους παρευρισκομένους για την επέτειο των δέκα ετών από της εκλογής του στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο υποδέχθηκαν στο κέντρο αποκατάστασης οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, μαζί με τους Ιδιοκτήτες και Διευθυντές του Ιδρύματος, Αχιλλέα και Ιωάννη Νταβέλη, και όλο ασφαλώς το προσωπικό του πρότυπου αυτού κέντρου και όλοι ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για την ευλογημένη αυτή επίσκεψη στον Σεβαστό Γέροντα και στο κέντρο Αποκατάστασης.

αρχιεπίσκοπος ieronimos_animus-3 ieronimos_animus-2 ieronimos_animus-1

TOP NEWS