Ο Άρτης Καλλίνικος στη σύναξη νέων

  • Dogma
άρτης

Την ανά 15ήμερο Σύναξη των νέων στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» της Μητρόπολης Άρτης ευλόγησε με την παρουσία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Μετά την Ακολουθία του Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στην αίθουσα των συναντήσεων, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Άρτης  π. Θεολόγος, ευχήθηκε και εκ μέρους των νέων στον Σεβασμιώτατο, μια καλλίκαρπη και καλλίνικη αρχιερατική πορεία στην πόλη της Άρτας και τον ενημέρωσε για την πορεία της νεανικής αυτής συντροφιάς.

_mg_0294 _mg_0287 _mg_0271 _mg_0208

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την Άρτα, από την εποχή που ως Διάκονος στο πλευρό του μακαριστού πλέον Μητροπολίτου Αργολίδος κυρού Ιακώβου Β΄ άρχισε τις τακτικές επισκέψεις στην πόλη μας. Στη συνέχεια, με αφορμή κάποιες σκέψεις του για την αληθινή ευτυχία και ελπίδα μέσα στην κρίση, την οποία βιώνει η κοινωνία μας, ξεκίνησε ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος. Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα των συνάξεων αυτών, χάρη στις οποίες διδασκόμαστε όλοι ανεξαιρέτως.

_mg_0248 _mg_0233 _mg_0232 _mg_0213

TOP NEWS