Ο Διδυμοτείχου στο Παλαιομέτοχο Ταμασού

  • Dogma
Διδυμοτείχου

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Κοινότητος Παλαιομετοχίου, της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής λειτούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, συμπροσευχομένου από του Ιερού Βήματος του επιχωρίου Αρχιερέως Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Ησαίου, την Κυριακή 4 του μηνός Σεπτεμβρίου ε.έ. 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός ευχαριστησε τον οικείο Μητροπολίτη τόσο για την ευγενική του πρόσκληση και την αβραμιαία φιλοξενία του όσο και για την ευκαιρία που ειχε να γνωρίσει από κοντά το θαυμάσιο έργο που επιτελεί στην επαρχία του και να ανανεωθεί η μακρόχρονη αδελφική φιλία τους. Επίσης συνεχάρη όλους τους συνεργάτες της Μητροπόλεως Ταμασού, κληρικούς και λαικούς, και ιδιαίτερα τον Προιστάμενο του Ναού Πανοσ. Αρχιμ. Θεοτόκη Φαίδωνος.

IMG_5826(1) IMG_9845 IMG_9891

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού κ. Ησαία επισκέφθηκε τη Βασιλική και Σταυροπηγιακή Μονή του Μαχαιρά, όπου έγινε δεκτός από τον Ηγούμενο της Μονής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λήδρας κ. Επιφάνιο.

TOP NEWS